Scala Rachoni

Plaja Skala Rachoniou Thassos: În fața stațiunii turistice Skala Rahoni, pe coasta de nord-vest, se întinde o plajă nesfârșită cu nisip fin, ape limpezi și multă vegetație. Skala Rachoni este situată la 10 km sud-vest de Limenas, capitala Thassos. Alte plaje superbe se găsesc în regiunea mai largă.

🏝Skala Rachoni, partea linistita a insulei Thassos, perfecta pentru familii si turistii in cautare de relaxare 🤩! Cu plaje frumoase, taverne cu review-uri bune si peisaje de vis, Skala Rachoniou se numara printre preferintele romanilor care aleg Thassos-ul pentru vacantele lor.
🤔Daca esti un explorator si vrei sa profiti la maximum de peisajele insulei, iti recomandam sa parcurgi informatiile din articolul: De Vizitat in Thassos. Cele mai importante atractii din aceasta insula greceasca.
🗺Unde gasim Skala Rachoni si cum ajungem acolo? Skala Rachoni se afla la 13.4 km de Limenas (capitala insulei Thassos), la o distanta de 20 de minute cu masina, fara aglomeratie. Distanta dinspre Limenaria este mai mare (27.8 km) iar dinspre Potos (31.3 km).
🤔Ai rezervat cazare in Skala Rachoni si nu stii cum ajungi? In acest caz, cea mai buna optiune este sa te indrepti catre aceasta statiune din directia Limenas (acesta fiind portul principal al insulei Thassos), insa poti ajunge si din Skala Prinos (al doilea port al insulei), care se afla la doar 4.6 km distanta.

🛣Inainte de a pleca spre Thassos, te invitam sa parcurgi informatiile din articolul: Drumul spre Thassos. Distanta Bucuresti Thassos si cel mai scurt drum pana in aceasta insula greceasca.
🌊 Plaja Skala Rachoni + Alte Plaje Minunate În Proximitate!
Plaja Skala Rachoni e relativ îngustă, împărțită în segmente mici de diguri. Organizată cu sezlonguri și umbrele, în special în dreptul unităților de cazare cu iesire la mare. Plaja este de nisip, cu intrare lină în mare – ideal pentru o vacanță cu familia. 🤗
Și sunt și zone de plajă liberă în Skala Rachoni! 🤗 Pentru cei care nu vor sezlonguri, aici vor găsi segmente de plajă pe gustul lor. Unele locuri beneficiază de umbra naturală prin prezența pinilor înalți, completând perfect peisajul.
Da, Skala Rachoni nu se numără printre cele mai frumoase plaje ale insulei, însă este o alternativă de plajă basic, unde ar trebui să te bucuri de liniște și natură! 😊 Alte plaje interesante, localizate la distanțe rezonabile sunt Arriba Beach, Platana Beach, Glyfoneri Beach sau La Scala Beach, din apropiere de Limenas. 🌊
Cazare în Skala Rachoni Thassos
Pentru cât de mică e statiunea, aici există destul de multe unități de cazare – majoritatea fiind de tip studio, cu chicinetă inclusă. All inclusive nu se găsește prea des, însă majoritatea oferă micul dejun sau, în unele cazuri, cazare cu demipensiune. 🍳
Hotelurile din Skala Rachoni sunt, Sunrise Beach de 3 stele, proaspăt renovat și localizat chiar pe plajă. Sau Rachoni Bay Resort, la 900 de metri de statiune, tot cu 3 stele și lângă plajă. 🤔
Vine vara, deci tu unde mergi? 🤔

 

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
×

 

Cazare Mamaia-Olimp!

Verifica in timp real disponibilitatea si rezerva-ti vacanta.

× Rezervari