Mamaia – Olimp

Apartamente 2 si 3 camere

Rezerva direct de la proprietar

despre noi

Stațiunea Mamaia este una dintre cele mai cunoscute și populare stațiuni de pe litoralul românesc al Mării Negre. Mamaia se află în nordul litoralului, în apropiere de municipiul Constanța, și este considerată una dintre destinațiile de vacanță preferate atât de turiștii români, cât și de cei străini.

Stațiunea Olimp este una dintre destinațiile de vacanță de pe litoralul românesc al Mării Negre, cunoscută în special pentru atmosfera sa relaxată și pentru facilitățile destinate turismului de familie.

Apartamentele se afla intr-un complex nou si modern la numai 38 km de Constanta si 8 km de Mangalia in statiunea Neptun-Olimp.

Statiunea Neptun-Olimp este amplasata intr-un cadrul natural foarte frumos, marginita de padurea Comorova la vest si Lacul Neptun la est, statiunea Neptun-Olimp nu si-a pierdut farmecul si eleganta de altadata. Neptun-Olimp este o statiune aerisita si foarte bine configurata, fiind traversata de o strada principala, destul de lata, din care se desprind strazi secundare si alei umbroase, statiunea abunda in spatii verzi bine ingrijite. Fata de alte statiuni ale litoralului romanesc, Neptun-Olimp este o locatie linistita, propice pentru relaxare.

Facilitati Complex
Complex nou
Parcare pazita
Acces la piscina complexului
Toate apartamentele au vedere spre mare
Magazin universal langa intrarea in complex
Acces la ATM langa complex
Terenuri de tenis langa complex
Acces facil la plaja
Bucatarie proprie si restaurante in zona
Aer conditionat in fiecare apartament
Centrala proprie in fiecare apartament
Multiple facilitati atat pentru adulti cat si pentru copii

“În valurile mării descoperim libertatea, iar nisipul devine pagină pentru poveștile noastre de vară.”

rezervari si disponibilitate