Cum Rezervați o Proprietate la CazareThassos

Bine ați venit la CazareThassos, locul unde începe aventura dumneavoastră de neuitat! Rezervarea unei proprietăți este simplă și rapidă, iar noi suntem aici pentru a vă facilita acest proces. Vă oferim mai multe opțiuni pentru a vă rezerva locul preferat:

Opțiunea 1: Rezervare Online

  1. Alegeți Perioada Disponibilă: Accesați calendarul nostru online pentru a vizualiza perioadele disponibile pentru cazare.
  2. Completați Datele Personale: După alegerea perioadei dorite, completați detaliile dumneavoastră personale în formularul de rezervare online.
  3. Trimiteți Rezervarea: Apăsați butonul “Trimiteți Rezervarea” pentru a finaliza procesul online.
  4. Confirmare: Veți primi în cel mai scurt timp un e-mail de confirmare a rezervării din partea echipei noastre.

Opțiunea 2: Rezervare prin Telefon sau E-mail

  1. Contactați-ne: Sunați la numărul nostru de telefon +40 722 399 919] sau trimiteți un e-mail la hello@cazarethassos.ro pentru a verifica disponibilitatea și a face o rezervare.
  2. Detalii Personale: Furnizați detaliile personale necesare pentru procesul de rezervare.
  3. Confirmare: Echipa noastră va verifica disponibilitatea și vă va contacta pentru a confirma rezervarea.

Confirmare Rezervării

Toate rezervările, indiferent de modalitatea aleasă, vor fi confirmate de către echipa noastră. Vă rugăm să aveți în vedere că rezervările prin telefon sau e-mail pot dura mai mult pentru a fi procesate, dar veți primi confirmarea noastră cât mai curând posibil.

Pentru orice întrebări suplimentare sau asistență, suntem la dispoziția dumneavoastră. Așteptăm cu nerăbdare să vă avem ca oaspeți la CazareThassos!